9 Aralık 2011

PASAKLI KONTES

Maymuna döndüm sanki.Hayatımı kontrol edemez oldum Hatta kim olduğumu şaşırıdm.Bücürükle bile lgilenemez hale geldim.Benden birkaç tane daha olması için neler vermezdim nelerrr....
Sanki ben ben değildim.O süslü kontes gitmiş yerine pasaklı düşes gelmişti.Makyaj yapmadan evin karşısındaki markete bile gitmeyi kendine yediremeyen beeen, püsküllü,pasaklı,saçlar birbirine girmiş,hayattan bezmiş,sokak çocukları gibiyim.Birde bir rehavet çöktüki sormayın gitsin.
Akşamları yatağa sürünerek girmek kadar sabahları sürünerek kalkmakta kötü.Deneyimlerimle test edilip doğrulanmıştır.Duyurulur...
Kahve canım istiyor ama onu bile yapacak gücüm yok.Alaattin'in sihirli lambasını bir elime geçirsem içindeki cini şöyle birkaç ay bırakmıycam,söz.
Kollarım tutmuyor,bacaklarım ağrıyor,saçlarım o kadar dağılmışki tarak değil kaşağı bile yoluna sokamaz.
Allahıma bin şükürler olsun ki erkek değilim yoksa kim kesecekti o pırasa gibi uzayacak sakallarımı?
Evet bütün bunların sorumlusu sensin.Önce senin monte edilmen için uğraştım,sonrada açılman için.Ne bu ihtiyaç değilde çin işkencesi dediklerindenmi?
Şimdide acaba ısınırmıyız kaygısı taşıyorum.
Tam 3 hafta oldu ki öncesini hafızamdan silinmiş sayıyorum.Ne lanet şeymişsin sen DOĞALGAZZZ...

6 yorum:

Sibelbek dedi ki...

hayat zamanla tekrar rutine bağlıyor kendini, acık sabır ;)

karışık_pizza dedi ki...

hııı sen öyle san şekerim.ben bahtsız bir kızım.hayatım iniş çıkışlarla dolu.hiç düzgün gitmiyorkiiii.
bendeki top yuvarlak değil topun ucunu çoktan kaçırdım bir türlü aynı yere dönemiyorum.biri bitse biri başlıyor kargaşalığın.hiç düze çıkamıyorumki.
rutinmi?o da ne_
kendisiyle hiç karşılaşmadıkki!
:)

Kalemsiz dedi ki...

Zamanla yaşıyoruz hepimiz bunları. Bende de hala mevcut inişler çıkışlar çocuklu olan her insanda olduğu gibi. Bazen tırlatacak gibi oluyor insan bilirim o duyguyu. Geçici diyorum kendime böyle teselli veriyorum. Bir de sağlık diliyorum Allah'tan.

karışık_pizza dedi ki...

kalemsiz doğru diyosunda bazen bu iniş çıkışlar insanı bitiriyor.

yerdenuzak dedi ki...

Topla kendini canım, dip yapmışsın hava güzel çık gez;))Bir de ben seviyorum bu inişleri, çıkması pek keyifli oluyor, yeniden doğmuşçasına;)

karışık_pizza dedi ki...

yerden uzak dipmi yaptım yoksa tavanmı valla bende bilmiyorum.
:)